Novi Sad
19.04.2011.
08:28 > 14:10
Pristalice Srpske napredne stranke danas će održati performans ispred zgrade Radio-televizije Vojvodine u vreme trajanja Dnevnika, nezadovoljni uređivačkom politikom te medijske kuće.
  • j

    20.04.2011 11:08
    @Ako koza laze rog nelaze
    od mnogih od njih koje nabrajate jos tad nismo bili bolji, bili smo daleko iza njih, ali to nema veze sa komentarom koji napisah, moj komentar je bio vezan samo za " NAMA RTV UREDJUJU PO ZELJI NAC.MANJINA,TE ISPADOSMO MI SRBI U SVOJOJ ZEMLJI MANJINA."
    ovi na vlasti ili ovi sto prave blokade meni je to isto sr...
    nema razlike
  • 19.04.2011 19:57
    1
    Oni naprednjaci ex srs, su za poslednjih 20 godina SVE BLOKIRALI,, blokirali su nam ZIVOT, a poceli su sa blokadom i strajkova jos prije 23 god i sta smo docekali opet isto
  • Ako koza laze rog nelaze

    19.04.2011 18:56
    @j
    Ma nemamo mi nista protiv manjina, to su sve nasi ravnopravni gradjani posebno svetli severnjaci, nego kad je sloba predao vlast bili smo bolji od bugara rumuna, bosanaca, c. goraca i albanaca a i bila je sacuvana drustvena imovina kao i javna preduzeca. A sad da ne bi stigli jos zadnju moldaviju zelimo promene.
  • SamoVasPosmatram

    19.04.2011 16:29
    gledala sam ih
    Šaka jada (što brojčano, što mentalno), napred sa velikim transparentom "Futog", zastave SNS, stranačko obezbeđenje sa strane. Pandura ispred, pored, iza... U 16h na Bulevaru saobraćaj zaustavljen.
    Rade li ti što šetaju nešto?
    A policija...
    Da su bar dvojica iz pandurske pratnje bili onomad na šalteru za registraciju vozila, da otvore šaltere, da mi ostali ne gubimo dane kod čika Dačića dok oni čuvaju pošten narod iz Futoga kojima je lekar zabranio štrajk glađu, pa moraju da zaustavljaju saobraćaj.
  • vojvodjan

    19.04.2011 15:24
    Požutela slika stara (najlepša pesma o đeneralu Draži)
    www.youtube.com
    „Дража Михаиловић био је легендарна личност и за време свог живота; његова мученичка смрт створила је око његовог имена ореол светог ратника. Са временом тај ће ореол бивати све светлији, а име Дражино све славније. A који се зову Дражини, нека подржавају Дражу. Бог да му дарује вечни живот у сјају .STA SRBIN RADI NA SVOME OGNJISTU........ZALOSNO JE STO I MI NEMAMO JOS NEKU OBECANU ZEMLJU.POSTUJEM SVE NACIJE A SVOJU VOLIM, OD JUGE NAM OSTALO MALO..A OD EVROPE DOBICEMO SATOR .HOCE DA NAM PROCISTE PLUCA KAD OVDE ZAPRASUJU KOMARCE...
  • berolina

    19.04.2011 15:16
    no comment
    radio i televizija su krivi za sve...za kischu, suschu, poplave, poledicu, nestaschicu novaca, LOSCHU POLITIKU, lazljive politicare, "nafrizirane i izpedikirane" drzavne cinovnice iz gracke kuce, novinari i lenja skrabale su pogotovo odgovorni za "lepe" SLIKE i prilike "vredni' partijski' posluschnika" - nece "lepo" da pischu, nego ih sve uslikaju...BEZ KOMENTARA!!!

    da-da-da
  • lala

    19.04.2011 15:09
    Icu cu na izbore kad mi daju da radim i decija usta prehranim.
  • vojvodjan

    19.04.2011 14:59
    promene hocemo
    NIKO NECE RASTAVITI NOVI SAD I BEOGRAD A KLJUC NAM JE NA KOSOVU ....ZOVI SAMO ZOVI STIZU SOKOLOVI ,ZOVI SE KAKO HOCES SAMO NEMOJ IZDAJICA. NEKO IMA I TRI POSLA A NEKO PROSI.... PROMENE HOCEMO , DOSTA JE GLADNI SMO... UMIRU NAM DECA NEMAMO DA IH LECIMO.................CUJTE .........NAJBOLJE PONIZAVATE, NEMOZETE SE SAKRITI BUDNO OKO PRATI ,VISOKO JE NEMATE KARTU ZA TAJ LET.....
  • BEOCIN

    19.04.2011 14:27
    NAPRED IDU PRVI
    HOCEMO PROMENE,SAD SE MALO VI ODMARAJTE UMORNI STE OD DAVANJA OTKOZA .............. NEDAMO VISE OLOVKI DA KOPA A MOTIKI DA PISE....
  • novosađanin

    19.04.2011 14:12
    gađanje
    Taman sam danas doneo jaja sa pijace sa zadovoljstom ću ih pobacati sa terase na NAPREDNJAKE!

    KO STE BRE VI DA BLOKIRATE BILO ŠTA
  • Pajac

    19.04.2011 14:01
    Imam fotku naprednjaka koji su krenuli iz Futoga. Ako ih je ukupno 50... A posle ce biti kako ih je 5000 doslo samo iz Futoga,a rezimski mediji su to prikrili:)
  • j

    19.04.2011 12:29
    @13
    a ti gledaj sta ti servira Tijanic, ako ti se ne svidjaju manjine, u cemu je problem...
  • Igorr!!!

    19.04.2011 12:00
    Hoce bit jogurta?
  • 19.04.2011 11:47
    Joca
    Da im je uređivačka politika poltronska prema vladajućoj garnituri to je istina, slažem se, ali je isto tako istina i da uopšte ne postoji prava opozicija i da su predstavnici svih stranaka jedna obična bagra koja je odavno rešila da zatvori krug oko sebe i da se zaštiti od građana. To upravo i rade međusobnom podrškom. Jel Mirović odgovarao do sada za nešto? Nije. Jel još uvek radi u Zig-u? Da. Pa o čemu mi onda pričamo. Narod doživljavaju kao ovce i glasačku mašineriju.
  • mire

    19.04.2011 11:06
    Циркус се наставља...
  • Georg

    19.04.2011 11:05
    Curuvija
    Da dozvolimo da prave krs i lom oni ciji je vodja izjavio da mu nije zao sto je ubijen Curuvija? Svi pljeskavice, sendvice i bureke u ruke pa u 5 pred televiziju! Jogurt cemo piti da nauce cemu sluzi. I da ga ne bi opet posle par godina trazili po kontejnerima isti ti...
  • Đole haubica

    19.04.2011 10:30
    @Lehel
    Prava novosadska televizija je NOVOSADSKA TV, a RTV je pokrajinski servis. No, u svakom slučaju videli smo kako su oni uređivali program kada su bili na vlasti. Setite se samo Vučićevog zakona o informisanju, kada su mnogi mediji zatvarani i kažnjavani samo zato što su govorili istinu. Setite se koliko je novinara tada ostalo bez posla zbog njihove uređivačke politike, setite se kao su izgledale njihove vesti....Da li se sećate? STOP NAPREDNJAČKOJ UREĐIVAČKOJ POLITICI!!!
  • vladns

    19.04.2011 10:13
    No pasaran!
    Novosadjani, da li cete se opet sklanjati kao 1988? Da li ste opet spremni na to? Mozda im treba prirediti odbor za docek kada budu dolazili ispred RTV? Radikali, da znate 1988. se nece ponoviti! Jednom ste nas prevarili, drugi put necete!
  • Cale

    19.04.2011 10:03
    Predlog postupka tretiranja politicara i njihovih
    Predlazem gradjanima koji zive u tom kraju da ih gadjaju kesama sa vodom, mokracom ili tecnoscu po svom izboru. S kojim pravom blokiraju saobracaj? Ako im se protestuje nek idu na trg, ili neku livadu sto se mene tice.
  • Jasna

    19.04.2011 10:01
    Kakva energija!
    Neiskoriscena.
    Raduje me i energija Saleta Novosadjanina, naravno
  • vladns

    19.04.2011 09:58
    Balvani
    Ajde ti Vucevicu i ostala ekipa oladite malo. Ako vam se ne svidja u Vojvodini, uvek mozete nazad u razne zavicaje. Jel vas neko tera da zivite ovde? Pa sta vi mislite da ce vam opet proci neke jogurt i balvan revolucije?
  • 13

    19.04.2011 09:47
    ZUTI OSTAVITE LUDE DA SE BORE,NE MOGU DA VERUJEM DA VAM JE DANAS DOBRO PORED OVAKVE ELITE BITANGI I LOPOVA.A NAMA RTV UREDJUJU PO ZELJI NAC.MANJINA,TE ISPADOSMO MI SRBI U SVOJOJ ZEMLJI MANJINA.
  • Lehel

    19.04.2011 09:26
    srpska nazadna stranka
    Ma samo ke**aju.... ništa ne rade, ništa bolje da izmisle pa da kažu, "e ljudi ovo ovako ne valja, vidite napravili smo nešto što bi bolje funkcionisalo".... ne, samo ke**aju!

    A RTV, kao jedina NOVOSADSKA TV stanica, bi trebalo da dobije veći budžet, da bi mogao da se malo modernizuje. Samo im to nedostaje da bude jedna prava, Evropska, Novosadska TV stanica!
  • nsnn

    19.04.2011 08:56
    aj vi lepo idite pa brinite o vasemm dragom, jadnom,neuhranjenom tomi koji je jedini pacijent u klinici ciji je racun blokiram zbog duga od 37 miliona dinara
    a pustite jedinu novosadsku televiziju na kojoj mozes videti nesto lepo i pametno tipa razglednice,5kazanje i sl. sve odlicne emisije da radi nesto lepo za ovaj grad i vojvodinu koje ste nam oskrnavili sa svim vasim doseljenicima iz krajine i ostalih mesta koji su zbog vas i slobe morali da beze u prikolicama od traktora iz svojih domova
    a vi gledajte jedna zelja jedan narodnjak,48 sati mucenja (svadba), vreme je za bebe, id**ta ziku sarenog i sl. sr**** na RTS-u vasem dragom
  • VB

    19.04.2011 08:49
    Buđenje
    Iako nisam pristalica niti simpatizer sns-a, svakako sam za istinu i samo istinu o brojnim lažima i dešavanjima u gradu koji je polako počeo da liči na nešto što mi se nikako ne sviđa.
    Rođeni sam Novosađanin i smeta mi bahatost političara koji misle da su Bogom dani za funkcije na kojima su ih izabrali građani, mada kad bolje razmislim Rodnija i nije izabrao narod već vladajuća koalicija (i to bi trebalo ukinuti, nek bira narod). Iskreno ja sam glasao za DS, al bojim se da ovaj put neću, jer ne smem sebi da dozvolim takav luksuz.
    Od sad podržavam samo one koji su za Novi Sad!
  • sale novosadjanin

    19.04.2011 08:34
    predlog
    napravite svoju televiziju pa je uredjujte po svojoj volji.
    naravno,neka joj sediste bude u bgd,mne ili bih.
    ovde vec imamo tv dugu,pink,krajinu.....
    sto je mnogo-mnogo je !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna